egekura

egekura

Nálunk cégpapírokkal, Varsóban bikinivel háborúznak

Bikiniláz ütötte fel a fejét Varsóban, lévén mindenki kapott egy ingyen Wizz-jegyet, aki rózsaszín Bikinit viselt, vagy aki férfi létére pinkbe...

Bikiniláz ütötte fel a fejét Varsóban, lévén mindenki kapott egy ingyen Wizz-jegyet, aki rózsaszín Bikinit viselt, vagy aki férfi létére pinkbe öltözött. Ez volt a Wizz Air marketing-akciója a jóval nagyobb piacnak számító Lengyelország fővárosában, ahol nemrégen költöztek át a Chopin-ról a Modlin repülőtérre. Kár, hogy Magyarországra nem jutnak ilyen vicces utcai akciók, legutóbb, néhány éve rózsaszín lufikat eregettek a fashion street-en, de az emberek nem bírták kivárni a lufik eleresztését, ész nélkül a lufikra és a hostessekre rontottak, mert valami ingyen volt. Na Lengyelországban ez így nézett ki a minap: (TOVÁBB IS VAN)

Mindez azonban még semmi!

Minderre reagálva Lengyelországba érkezett a Ryanair egyszemélyes marketingkampány-eszköze reklámarca és vezérigazgatója, Michael O'Leary (MOL), aki maga is bevallotta, hogy a történtek hatása alá került, ezért mindenképpen szükségesnek tartotta elmondani újra a szokásos corporate bullshit-et, amit már a hazai sajtótájékoztatókon is nagy rutinnal ismétel, miközben mond két hülyeséget, ami nagyot szól és megírják a lapok. Erre a rendezvényre azonban bejelentkezett a WizzAir ottani reklámembere, s kedélyesen elbeszélgettek MOL-val. Sőt, Joe, azaz Váradi József vezérigazgató bejelentette: MOL szabadjegyet kap a Wizz Air bármely, a varsói Modlin repülőtérről induló 20 járatának egyikére. (Nem mindegyikre, hiszen - ezt már én teszem hozzá, mint a Wizz garasoskodásának lehetséges oka  -  MOL az alacsony költségek mellett pazarol is, a Ryanair 737-esével különjáratokkal repülget Európai tájékoztatóira, ahelyett, hogy a húszmillió eurós repülőgépek fizető utasokat szállítanának....) A vócsert MOL persze összetépte, de sokkal jobb móka volt ez a lengyel piacon, mint amikor MOL a WizzAir céges dokumentumait osztogatta a magyar sajtótájékoztatóján.

2012.07.26 18:07

Ajánlott cikkek

Blogger


egekura

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.