egekura

egekura

Mamma Mia! Így legyél félmilliomodik Dreamliner utas a LOT-nál! VIDEÓVAL!

Félmilliomodik utasát ünnepelte a LOT Dreamliner flottája, november 19.-én. Ez alkalomból egy igen-igen jófej meglepetéssel készültek a félmilliomodik...

Félmilliomodik utasát ünnepelte a LOT Dreamliner flottája, november 19.-én. Ez alkalomból egy igen-igen jófej meglepetéssel készültek a félmilliomodik utasnak. A szerencsés - s nem kicsit megilletődött utas - egy Mamma Mia! előadás részese lehetett. Tényleg, érdemes végignézni, mit meg nem tettek ennek az eseménynek az emlékezetessé tételére - s nem csak a félmilliomodik utas, Maciej Kolodziej számára. Ő vásárolta ötszázezrediknek a jegyet a LOT Dreamliner járatára, New Yorkba utazott, tervei szerint turistán. (Igaz, alighanem üzleti okból, mert a reptéren egyetlen kis gurulós bőrönddel jelent meg, öltönyben.)

Ilyen meglepetés akciókat rendre szerveznek a légitársaságok. A Budapest Airport idén, Valentin napon szervezett egy igen-igen kedves akciót, videó és írást elérhető erről itt. A szép emlékű Spanair pedig működésének utolsó évében a szent este hazarepülő utasainak szerzett felejthetetlen élményt.

Szóval, a LOT készült az eseményre. Tudták, mikor érkezik Maciej a reptérre, s a darab dögös női főszereplőjét beültették a check-in pultba a Chopin repülőtéren. A többi szereplő ott állt a sorokban, mint a mezei utasok, néhány táncos pedig stewardess-nek és pilótának öltözve várt a háttérben. Amikor a fiatal srác odalépett becsekkolni, igencsak meglepődhetett, mert a dögös szőke csekkines énekelni kezdett neki, s átperdült a pulton, s bevonta egy vidám, ám zavarba ejtő produkcióba. Maciej azért feloldódott a végére, de kellett egy kis idő, mire leesett neki, mibe keveredett.

Volt aztán ünnepség, repülős cupcake, Maciejt upgrade-ték businessre, aminek nagyon örülhetett, mert irtó kényelmes vízszintes ágyakká alakítható székek vannak a LOT Dreamlinerein. Már próbáltam, igaz, csak egy Varsó-Budapest szakaszon. A kedves utas kapott egy ingyenjegyeit, a LOT pedig egy remek kis filmet forgatott az egészről, hogy emlékezetessé tegye a számára is jeles eseményt. Van mit ünnepelniük: 2013-ban nagyon sok gondot okozott nekik, hogy a Dreamlinereket le kellett állítani, igaz, végül jól jöhettek ki a dologból, mert a jelenlegi hat repülő mellé 2017-ig érkezik még kettő.

Like-old az Egek Ura Blog Facebook-oldalát itt.


2014.11.28 08:11

Ajánlott cikkek

Blogger


egekura

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.