egekura

egekura

Licitálj egy Premium Economy upgrade-ért

Kivételes lehetőséged nyílik a következő napokban arra, hogy fillérekért kipróbáld, a Lufthansa új szolgáltatását, a Premium Economy-t....

Kivételes lehetőséged nyílik a következő napokban arra, hogy fillérekért kipróbáld, a Lufthansa új szolgáltatását, a Premium Economy-t. Ha Frankfurtból Bangalore, Buenos Aires, Chicago, Hongkong, Los Angeles, Mexikóváros, Peking, São Paolo, Szöul, Tokió-Haneda és Washington, D.C. felé repülsz, licitálhatsz az upgrade-re a Lufthansa weblapján! Magáról a Premium Economy osztályról itt olvashatsz bővebben, mindenesetre, felidézem: a PE osztályon eggyel kettővel kevesebb szék van egy sorban, 2-4-2 az elosztás a 747-8i gépeken, így szélesebbek az ülések, jobban dönthetők, jobb a lábtér, azaz több privát szférád van.

Kattints és olvasd tovább a posztot, hogy megtudd, hogyan utazhatsz ezen az osztályon akár pár euró felárért! Like-old az Egek Ura Blog Facebook-oldalát itt.

Már az út elején van alkoholmentes welcome drink, előre odakészítenek Neked az útra egy üveg szénsavmentes vizet, fém evőeszközökkel ehetsz egy kicsit jobb ételt, mint a sima turistán, porcelán tányérokról. Mindezért szakaszonként 80-100 ezer forinttal kell többet fizetni, ami nem kevés, de ha azt nézzük, hogy egy éjszakai járatot még az érzékenyek is végig tudnak itt aludni, egyáltalán nem is rossz. Különösen, hogy a prémium turistaosztályon minden utas két, egyenként 23 kg súlyú csomaggal utazhat, ami épp a duplája a normál turistaosztályon engedélyezettnek. 25 euró felár ellenében az utasok a Lufthansa üzleti váróinak kényelmét is élvezhetik indulás előtt.


 

November 22-től, szombattól a Frankfurtból Bangalore, Buenos Aires, Chicago, Hongkong, Los Angeles, Mexikóváros, Peking, São Paolo, Szöul, Tokió-Haneda és Washington, D.C. felé közlekedő összes Boeing 747-8 fedélzetén elérhető az új Lufthansa prémium turistaosztály. A prémium turistaosztály bevezetéséhez időzítve az utasok lehetőséget kapnak arra, hogy turistaosztályra vásárolt jegyüket prémium turistaosztályra szóló jegyre cseréljék. A myOffer segítségével a Lufthansa turistaosztályára érvényes jeggyel rendelkező utasok egyénileg licitálhatnak a jegyekre a „Your upgrade at your price” mottó jegyében. Egy kis szerencsével ezután az új fedélzeti osztály előnyeit élvezhetik a nagy távolságú repülés során. Az ajánlat természetesen akkor érvényes, ha az érintett célállomás felé induló repülőn van prémium turistaosztály.
Íme a folyamat lépései: azok az utasok, akik már jegyet foglaltak a turistaosztályra, az LH.com gyorshivatkozásán keresztül továbblépnek a „Foglalásaim” (My Bookings) menüpontra, bejelentkeznek és lehívják foglalásukat. Ha jogosultak a myOffer szolgáltatás igénybevételére, értesítés jelenik meg a képernyőjükön. Erre kattintva eljuthatnak a myOffer oldalára, ahol megtehetik ajánlatukat a jegycserére. Az ajánlatok legfeljebb 72 órával a járat tervezett indulása előtt szerkeszthetők és visszavonhatók. Ezután az ajánlat kötelező érvényűvé válik.
Az indulás előtti 72-36 óra között kerül sor a kiválasztásra, amely figyelembe veszi az ajánlatok számát és olyan egyéb szempontokat, mint például a prémium turistaosztályon rendelkezésre álló helyek mennyisége és a beérkezett ajánlatok száma és értéke.
A tervezett indulás előtt 48-24 órával az összes licitáló utas e-mailt kap arról, hogy elfogadták-e az ajánlatát vagy sem. Elfogadás esetén lehívják a rendszerben rögzített bankkártyájukról a megfelelő összeget. Az érintett utasok frissített e-jegyet kapnak. Azok az utasok, akiknek az ajánlatát nem fogadták el, az eredeti terv szerint, felár nélkül a turistaosztályon repülnek.
A prémium turistaosztályon minden utas két, egyenként 23 kg súlyú csomaggal utazhat, ami épp a duplája a normál turistaosztályon engedélyezettnek. 25 euró felár ellenében az utasok a Lufthansa üzleti váróinak kényelmét is élvezhetik indulás előtt. A személyzet üdvözlő itallal várja őket a fedélzeten, továbbá saját vizes palackot, elektromos csatlakozót és praktikus utazási kellékeket tartalmazó, exkluzív kényelmi csomagot is találnak ülésükön. Az ételeket menükártyával, porcelán étkészletben szolgálják fel nekik. Az utasok az előttük lévő ülés háttámlájába szerelt képernyőn választhatnak a gazdag fedélzeti szórakoztató kínálatból.
A myOffer a prémium turistaosztály valamennyi célállomásához igénybe vehető. Az ajánlat jogi illetve műszaki okok miatt jelenleg nem érvényes az Indiában és Japánban, valamint a csoportos foglalás keretében vásárolt jegyekre.

 

Bár a Premium Economy osztály december elején indult volna, már pár hete ki is próbálhatták azok, akik Frankfurtból Bangalore, Buenos Aires, Chicago, Hongkong, Los Angeles, Mexikóváros, Peking, São Paolo, Szöul, Tokió-Haneda és Washington, D.C. felé repültek a Lufthansa Boeing 747-8i gépeinek fedélzetén. Mivel a gépek átépítése jól haladt, eddig azokon a járatokon, amely PE-vel felszerelt gépekkel üzemelt, a Miles and More tagokat pakolták fel a magasabb osztályra ingyen, a szabad helyek függvényében.

Minthogy szombattól már menetrendben van a szolgáltatás,az utasok lehetőséget kapnak arra, hogy turistaosztályra vásárolt jegyüket prémium turistaosztályra szóló jegyre cseréljék. A myOffer segítségével a Lufthansa turistaosztályára érvényes jeggyel rendelkező utasok egyénileg licitálhatnak a jegyekre a „Your upgrade at your price” koncepció szerint. Egy kis szerencsével az upgrade néhány euróból is megúszható. 

Íme a folyamat lépései: azok az utasok, akik már jegyet foglaltak a turistaosztályra, az LH.com gyorshivatkozásán keresztül továbblépnek a „Foglalásaim” (My Bookings) menüpontra, bejelentkeznek és lehívják foglalásukat. Ha jogosultak a myOffer szolgáltatás igénybevételére, értesítés jelenik meg a képernyőjükön. Erre kattintva eljuthatnak a myOffer oldalára, ahol megtehetik ajánlatukat a jegycserére. Az ajánlatok legfeljebb 72 órával a járat tervezett indulása előtt módosíthatók, vagy visszavonhatók.

Az indulás előtti 72-36 óra között kerül sor a kiválasztásra, amely figyelembe veszi az ajánlatok számát és olyan egyéb szempontokat, mint például a prémium turistaosztályon rendelkezésre álló helyek mennyisége és a beérkezett ajánlatok száma és értéke.

A tervezett indulás előtt 48-24 órával az összes licitáló utas e-mailt kap arról, hogy elfogadták-e az ajánlatát vagy sem. Elfogadás esetén lehívják a rendszerben rögzített bankkártyájukról a megfelelő összeget. Az érintett utasok frissített e-jegyet kapnak.

Az ajánlat jogi illetve műszaki okok miatt jelenleg nem érvényes az Indiában és Japánban, valamint a csoportos foglalás keretében vásárolt jegyekre.

2014.11.24 15:11

Ajánlott cikkek

Blogger


egekura

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.