egekura

egekura

Kivonul a Ryanair Budapestről? Vagy a légtérből?

Novemberi Bergamo járatot kerestem, de nagyon-nagyon megdöbbentem. Előbb arra gondoltam, hogy a Ryanair feladja a versenyt a Wizz-zel szemben a milánói...

Novemberi Bergamo járatot kerestem, de nagyon-nagyon megdöbbentem. Előbb arra gondoltam, hogy a Ryanair feladja a versenyt a Wizz-zel szemben a milánói útvonalon... UPDATE: Két óra múltán visszaállt a normál rend, foglalható minden járat!

Aztán, más célállomásra rápróbálva, arra, hogy a Ryanair annyira elégedetlen, hogy a Budapest Airporton mégsem épült meg a bádogépület a beszállításhoz, s annyira aggódnak az utazóközönség kényelméért és komfortjáért, hogy inkább kivonulnak Budapestről. Csak nem akartam hinni a szememnek, hát rápróbáltam többször is néhány Budapesttől teljesen független útvonalra. Hát kiderült, hogy egész Európában a Ryanairnek egyetlen járata sem lesz október 26-27, azaz a téli menetrendváltás után. Ez azért elég hihetetlen, nem? alighanem most pakolják fel a téli menetrendet a foglalási rendszerbe, vagy újraszervezik a teljes rotációt, vagy valami karbantartás után egy lelkes dolgozó elfelejtette visszatölteni a járatokat. Bárhogy is legyen, jó egy órán keresztül szembesültem azzal (menj fel a honlapjukra, talán Te is eléred a jelenséget) hogy nem volt járata a legnagyobb európai fapadosnak október vége után. Te tapasztaltad? Nem, sebaj, megörökítettem Neked pár screenshotban.

Ha tetszett a post, nyomj egy like!-ot! Köszönöm!

2012.09.20 18:09

Ajánlott cikkek

Blogger


egekura

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.