egekura

egekura

Hogy lesz ágy a Singapore First Class székéből? Te mennyit adnál ezért?

Aligha van olyan hazánkfia, aki fizető jeggyel utazott volna már a Singapore Airlines első osztályán az A380-asokon, ahol nem egyszerű első osztályú...

Aligha van olyan hazánkfia, aki fizető jeggyel utazott volna már a Singapore Airlines első osztályán az A380-asokon, ahol nem egyszerű első osztályú kabinban fuvarozzák gazdagékat, hanem "First Class Suite" a termék neve. Konkrétan tudok olyan emberről, aki élvezhette e keleti kényelmet, de neki a turista-jegyét upgrade-elték. A feltevésemet tehát nem azért tartom, mert nem feltételezném, hogy hazánkban is sokaknak van pénze erre a szolgáltatásra, de azért azt is hiszem, hogy épeszű ember nemigen ad ki ennyi pénzt egy repülőjegyért. Valahol kétmillió HUF körül van a fare.

A szuperbőr és szuperelegáns ülések tökéletesen alkalmasak úgy 10-14 órányi pöffeszkedésre, s még akkor is elfér bennük az ember, ha degeszre zabálja magát az  első osztályú fedélzeti menüből, ami természetesen séf által helyszínen előállított, menüválasztós, csaknem molekuláris gasztró élmény.

A kis fülkét teljesen izolálni lehet a környezettől, tehát egy apróbb szállodai szoba alakítható ki a luxuskabinból, ami szó szerint igaz, ugyanis az éjszakai járatokon nem egyszerűen vízszintes fekvőfelületté alakítható a fotel, hanem igen kényelmes, alvás-specialisták által tervezett ágyba lehet befeküdni. Az átalakításhoz természetesen segítséget nyújt a személyzet, így:

Azért lássuk be, már megtervezni sem volt semmi ezt a lakosztályt, mármint, hogy minden forma ilyeténképpen passzoljon. De az sem lehet semmi, ahogy az utas végignézi, hogy a crew miként alakítja át az ágyát, s konstatálja, hogy ez még neki sem okozott volna nehézséget!

 

Tetszett a post?

Légyszi kattints ide és lájkold a blog Facebook oldalát! Így a FB-n is tudsz kommentelni, látod a bejegyzéseket és részt vehetsz a hamarosan szerveződő játékokban, repülős relikviákért, repjegyekért!

 

2010.11.22 20:11

Ajánlott cikkek

Blogger


egekura

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.