egekura

egekura

Glasgow és Blogona, két fantasztikus hosszú hétvége Wizz-zel

Két új várost vett fel járathálózatára a Wizz Air, mindkettőt olyan menetrenddel, hogy kiváló egy hosszú hétvége megszervezésére, úgy...

Két új várost vett fel járathálózatára a Wizz Air, mindkettőt olyan menetrenddel, hogy kiváló egy hosszú hétvége megszervezésére, úgy, hogy csak egy nap szabit kell kivenni hozzá. Glasgow esetében lehet, hogy kettőt, mert szombat reggel megy a gép, de kedden reggel indul vissza és csak délután kettő előtt ér haza, amit a legtöbb munkahely nem fogad el munkanapként. Cserébe, a hazainduláskor sem kell korán kelni, elég háromnegyed kilencre kimenni  Glasgow repterére. Ez a nagy reptér, nem pedig a hatvan kilométerre található Prestwick, ahonnan a szintén Ryanair jár, s amit régebben a Wizz is használt a lengyel járataihoz. (Pontosítás: a Ryanair mindkét repteret használja, s az egyiket Glasgow-nak, a másikat Glasgow International-nek hívja. A Glasgow, az a Prestwick, ahonnan 17 járatot üzemeltetnek, míg a városhoz közelebbi Glasgow International-ről 10 járatot indít.): Glasgow háromnegyed óra vonattal Edinburgh-tól, szóval nagyon népszerű lesz a magyarok körében, egyébként a légitársaság szerint egy közvélemény kutatás során azt állapították meg, hogy skóciai járatot nagyon szeretnének a magyarok. Nem csoda, fantasztikus vidék! Menjetek Skóciába!

Bologna menetrendje mindemellett egyszerűen mesés! Péntek este fél nyolckor indul a gép, hétfő este pedig fél tízkor indul vissza, tehát három teljes napod van, ha hosszú hétvégézel, benne a piaci nappal is. Nem kell sorolnom, milyen fantasztikus hely Bologna. A jegyek mindkét város esetében cirka húszezer forinttól elérhetők kisméretű kézipoggyásszal, ami Wizz Discount Club tagsággal 13-16 ezer forintra csökkenthető. A Wizz Air ezen felül növeli a járatsűrűséget két már meglévő útvonalon, június 7-től illetve 18-tól hetente eggyel több járat közlekedik majd Frankfurt Hahnba és Máltára. A Wizz Air jelenleg 42 útvonalat tesz elérhetővé Magyarországról 20 országba.


2015.04.01 08:04

Ajánlott cikkek

Blogger


egekura

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.