egekura

egekura

Germanwings 4U 9525 - emlékezzünk az áldozatokra

  Az ember akkor érzi magát a legrosszabbul, amikor nem tudja, mi történt. Ma, alig 24 órával a Germanwings légitársaság 4U 9525-ös járatának...

 

Az ember akkor érzi magát a legrosszabbul, amikor nem tudja, mi történt. Ma, alig 24 órával a Germanwings légitársaság 4U 9525-ös járatának tragédiáját követően egyelőre egy dolgot tudunk biztosan: azt, hogy a katasztrófát senki nem élte túl. 144 utas és 6 fő személyzet. Kis jó hír, hogy megvan a fedélzeti adatrögzítő (fekete doboz), így bizonyos, hogy hamarosan fény fog derülni, mi is okozta pontosan ezt a szörnyű tragédiát. Most mindaddig, amíg konkrétumokra nem derül fény, nem tehetünk mást, mint hogy fejet hajtunk az áldozatok emléke előtt és együtt érzünk a hozzátartozókkal, kollégákkal.

Régóta nem történt ilyen katasztrófa ennyire közel hozzánk. A 2005-ös Helios Airways (B737) és a 2009-as Air France tragédia után ismét megsemmisült egy repülőgép, amely az európai infrastruktúra megszokott, mindennapi része volt. Épp ezért nem árt emlékeztetni magunkat arra, hogy egyetlen fillér sem kidobott pénz, amit biztonságra, karbantartásra és fejlesztésre költenek a légitársaságok és a hatóságok.

2015.03.25 09:03

Ajánlott cikkek

Blogger


egekura

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.