egekura

egekura

First Class immár Budapestről is

Elsőként a piacon az Emirates kínál First szolgáltatást Budapestről, méghozzá június elsejétől, minden nap - jelentette be a légitársaság....

Elsőként a piacon az Emirates kínál First szolgáltatást Budapestről, méghozzá június elsejétől, minden nap - jelentette be a légitársaság. Így igaz: mivel az Emirates dubaji járatára júniustól fixen háromosztályos gépek lesznek beállítva, ők lesznek az első légitársaság, amely Budapestről induló járaton is kínál First osztályt. Első osztályú jegyet eddig is lehetett venni a nagyobbak járataira, de mondjuk Frankfurtig, Párizsig, Londonig "csak" business osztályon tudott utazni az, aki a legmagasabb komfortfokozatért fizetett átlag 1-2 millió forintot. Nyilván sokótokat nemigen hatja meg, hogy júniustól lesz néhány pénzes honfitársunk, aki még komolyabb luxusban utazhat, s ez érthető is. De amiért ez mégis jó hír, hogy azt jelzi: a Budapest Dubai vonalon van igény  alegmagasabb komfortfokozatra, s mivel ez vélhetően az ázsiai beutazók igénye, azt jelzi, hogy még több igen-igen gazdag, tehát sokat költő és minőségi turisztikai szolgáltatásokra vágyó utas érkezik Magyarországra. Ami azt jelenti: egyre jobb Magyarország, mint turisztikai célpont megítélése.

Az Emirates First szolgáltatása egyébként a világ egyik legjobbja: otthonról luxusautóval szállítják az utast a reptérre, becsekkolnak helyette, ha szükséges, külön, gourmet ételeket kínáló váróban várhat a gép indulására, a fedélzeten pedig a legjobb pezsgők, a legjobb borok és a legízletesebb ételek széles választéka várja. Az ülés két méteres ággyá alakítható, az inflight entertainment a legmodernebb, természetesen óriási képernyővel. Az A380-asokon és egyes tripla heteseken saját lakosztályként funkcionáló kis fülkékben utazhat a First utas.

Dubaiban az átszálló utasok speciális SPA kezeléseket vehetnek igénybe a váróban, ahol - hasonlóan a fedélzethez - a legfinomabb textilekkel bevont bútorok és igazán exkluzív környezet szolgálja az utas kényelmét. Magam utaztam már több business-en, s elmondhatom: 10-20 óra utazás meg sem kottyan ilyen kényelemben.

Az Emirates First Classhoz még nem volt szerencsém, de tudtad-e hogy akár Te is kipróbálhatod? Kell hozzá némi vállalkozó kedv és bevállalósság, de ha elmész - akár turistán Bangkokba - akkor mintegy 120 ezer forintért vehetsz egy olyan jegyet, hogy Bangkok és Hong Kong között egyik irányba First, másik irányba Business kabinban utazhatsz. Ez sem kevés pénz, de azért nem is megfizethetetlen összeg. Repülős fanoknak kifejezetten kedvező konstrukció lehet.

2015.01.28 07:01

Ajánlott cikkek

Blogger


egekura

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.