egekura

egekura

Féláron az USA-ba és Kanadába a LOT-tal!

Csak ma féláron foglalhatsz a LOT USA és Kanadai járataira, Chicago, New York JFK, Newark és Toronto felé! Foglalás éjfélig. Utazás január...

Csak ma féláron foglalhatsz a LOT USA és Kanadai járataira, Chicago, New York JFK, Newark és Toronto felé! Foglalás éjfélig. Utazás január 15 és március 31 között. (Ez mindegyik célállomásra 120-130 közötti árat jelent a crazy akcióban.) Foglalás itt.

A régiós légitársaságok áraira is érdemes odafigyelni, főleg, ha a régión belül utazol. Itt van például a LOT, amely Varsóba, vagy onnan Európába, és Hanoi, Chicago, New York, Toronto felé repül. Varsó finom kis reptér, kicsit oldschool, de nem okoz gondot az átállás. November 14-20 között nem számítanak fel jegykiállítási díjat, ha a lot.com oldalon foglalsz. Jobb akciójuk, hogy minden szerdán este hat és éjfél között akcióznak is, de nem adják ám meg előre, hanem mindig más célállomásokra akcióznak, úgy, hogy gyors döntést igényel a vétel. Érdemes ránézni! Ugye tudtad, hogy a LOT járatain Lufthansa, Swiss vagy Austrian miles and more pontokat gyűjthetsz, de ha más Star Alliance légitársaságnál van tagságod, akkor is kapsz pontokat?

2011.11.15 17:11

Ajánlott cikkek

Blogger


egekura

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.