egekura

egekura

Airberlin: napi kétszer Berlinbe

Napi két járattal repül Berlin és Budapest között a nyári menetrendtől az Air Berlin. Ez jó hír, mert Berlin felé folytatódik az erős verseny...

Napi két járattal repül Berlin és Budapest között a nyári menetrendtől az Air Berlin. Ez jó hír, mert Berlin felé folytatódik az erős verseny köztük és a Lufthansa között, vagyis, tartósan jó áron kaphatók a jegyek.

A Oneworld légiszövetséghez tartozó légitársaság tavaly februárban indította járatát, a Malév csődjét követően, ám akkor még kisebb frekvenciával repültek a két város között a légitársaság Boeing 737 repülőgépei. A 2013-as nyári menetrendben napi kettőre bővíti a járatok gyakoriságát és összehangolja az indulások idejét, úgy, hogy Berlinben jó csatlakozást biztosíthassanak, Budapestről 10.40-kor és 19.05-kor indulnak a gépek, Berlin Tegelről pedig reggel 8.35-kor és 17.00-kor. A nyári menetrendben Embraer E-190-es gépekkel repül a légitársaság, a foglalási rendszerek szerint. Több európai város mellett Abu Dhabi felé lehet továbbutazni a cég járataival, az arab városból pedig az Etihad üzemeltetésében code-share szerződéseik segítségével szinte egész Ázsiába el lehet utazni a német légitársasággal.

 

 

2013.02.07 17:02

Ajánlott cikkek

Blogger


egekura

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.