Robotot küldött maga helyett a sorba egy nő az új iPhone-ért

Egy debreceni fiatalember öt napig várt arra Münchenben, hogy az elsők között vehesse kézbe az Apple új csúcseszközét, az iPhone 6S telefont. De mégsem az övé a nap sztorija, az ugyanis Ausztráliából érkezett.
Az ugyancsak mobilőrült, ám igencsak elfoglalt ottani marketinges, Lucy Kelly ugyanis egy robotot küldött maga helyett. Az állt sorba, míg ő dolgozott.

A Sydneyben található Apple Store elé csütörtök reggel öt órakor tették le a robotot, ami nem más, mint egy Segway-típusú járgány, amire egy iPad-ot szereltek. A Lucynek elkeresztelt szerkezetet egy kaliforniai társaság, a Double Robotics alkotta meg. Az eszköz segítségével a gazdája kommunikálni tud a robot környezetével.

Lucy negyedik volt a sorban, de mindenképpen az első robot, amelyik iPhone-t vásárolt – írta meg a mashable.com. Míg a gazdája intézte dolgait, Lucy esőben és szélben helyettesítette őt.

Az Apple szeptember 9-én mutatta be az egy évvel korábban piacra dobott iPhone 6 és iPhone 6 Plus utódát, az iPhone 6s és az iPhone 6s Plus névre keresztelt készülékeket. Az újdonságokra szeptember 12. óta lehetett leadni előrendeléseket, az árusítás ma kezdődött meg néhány országban – Ausztráliában, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Hongkongban, Japánban, Kanadában, Kínában, Puerto Ricóban, Szingapúrban, Új-Zélandon és Németországban. A legolcsóbb változat is 230 ezer forintba kerül.

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.