Pénz a Windows 10 használatáért

Pénzt utal azoknak a brit és az amerikai fogyasztóknak a Microsoft, akik meglévő számítógépüket Windows 10-et futtató masinára cserélik. A legtöbbet az kap, aki egy MacBookot áldoz be.

Pénzt utal azoknak a brit és Egyesült Államokbeli fogyasztóknak a Microsoft, akik régi számítógépükről bizonyíthatóan egy Windows 10-et futtató új gépre váltanak - írja az Index.

A kedvezményt a vásárlástól számított 14 napon belül kell igényelni. Az elbírálás akár egy hónapot is igénybe vehet az amerikai szoftvergyártónál. Kedvező elbírálás esetén a régi gépet el kell küldeni a Microsoftnak. Ha azonban ezzel is minden rendben, már érkezik is a pénz.

A visszautalt összeg mértéke sok mindentől függ, de semmiképp se nevezhető jelképesnek. Nagy-Britanniában száz fontot kap, aki 499 fontot vagy annál többet költött új gépre. 498,99 és 349 font között 50, 249 font felett 30 font jár. Az Egyesült Államokban 599 dolláros vagy afeletti ár esetén 200 dollár a visszatérítés. Kivéve, ha a visszaküldött masina történetesen MacBook: ebben az esetben annak hűtlen gazdáját 300 dollárral jutalmazza a Windows 10 gyártója.

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.