Péntektől kapható az új iPhone!

A T-Mobile Magyarországon július 31-étől forgalmazza az iPhone 3GS-t. A meglévő előfizetők is választhatják, de az induló készletek csak néhány napra elegendők.

A legújabb iPhone legkedvezőbb induló-ára 18990 Forint lesz. A gyorsabb és erősebb hardverrel szerelt készülék, amely a jelenlegi leggyorsabb adatátviteli szabványokat is ismeri (7.2 Mbps HSDPA) a T-Mobile várakozásai szerint olyan népszerű lesz, hogy a kezdeti készletek 2-4 napra lesznek elegendők, mivel az Apple csak korlátozott mennyiségben tud szállítani. Ezért csak 11 kiemelt üzletben árulják majd a telefont.

Videófelvétel, hangvezérlés, iránytű - az új iPhone néhány friss szolgáltatása
Videófelvétel, hangvezérlés, iránytű - az új iPhone néhány friss szolgáltatása

Jó hír, hogy a korábbi iPhone bevezetésével ellentétben most már nem kell új előfizetést venni ahhoz, hogy valaki iPhone 3GS tulajdonos legyen, hanem a meglévő díjcsomagokhoz is lehet majd választani. A T-Mobile ikon csomagokról és az ezekkel a csomagokkal érvényes árakról egy speciális weboldalon tájékozódhatnak az előfizetők.

2009. július 31-én reggel 9 órától a MOM Park Bevásárlóközpontban (1123 Budapest, Alkotás u. 53), délelőtt 11.00 órától pedig a következő budapesti üzletekben kezdik el a készülék árusítását. 1117 Budapest, Budafoki út 103-107., Aréna Plaza (1087 Budapest, Kerepesi út 9.), valamint Szeged, Kecskemét, Nyíregyháza, Debrecen, Pécs, Veszprém, Székesfehérvár és Kaposvár legnagyobb üzleteiben.

Megkérik az árát

A legújabb, videofelvételre és -szerkesztésre is alkalmas készülék nem lesz túl olcsó: 16 GB-os és 32 GB-os verzióban, fekete és fehér színekben kerül a boltokba. A 16 GB-os verzió a legkedvezőbb konstrukcióban 18990 Ft-ért vásárolható meg, de ezért egy 17690 Forintos havidíjú T-Mobile Ikon600 csomagra kell két év hűségidőt vállalni. A 32 GB-os verzió azonos feltételekkel 44990 forint lesz. A jelenlegi iPhone 3G 8 GB-os verziója továbbra is forgalomban marad, és ez a típus megfelelő számban, országszerte 119 üzletben rendelkezésre áll.

Az iPhone 3GS a T-Mobile díjszabásban szereplő többi díjcsomaggal is (a MobilOtthon Prémium kivételével) megvásárolható lesz, és meglévő előfizetők készülékváltással, az előfizetésükre vállalt új hűségnyilatkozattal szintén hozzájuthatnak.

Internetes előrendelés

A T-Mobile közleménye szerint a meglévő és új előfizetők a bejelentést követően, azaz július 31-én 9 órától korlátozott számban az interneten már előrendelést adhatnak fel. Az internetes felületen azok regisztrálhatnak, akik a T-Mobile ikon csomagok valamelyikét választják, illetve meglévő előfizetőként jelenlegi havidíjas csomagjukat szeretnék megtartani, és arra hűségnyilatkozatot vállalnak. Amennyiben az internetes előrendelésre fenntartott készülékek elfogynak, az előregisztráció lezárul, és újabb előrendelésre csak további szállítmányok beérkezése esetén lesz mód. Az induló készlet utáni első szállítmányok beérkezésének időpontja jelenleg nem ismert, azokról a T-Mobile a későbbiekben ad információt.

 

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.