Mindenkit lenyomna a Facebook

Felrázná a felhasználókat a Facebook, miután nemrégiben közölték, egyre kevesebben osztják meg mindennapjaikat a közösségi oldalon. A Facebook keddi fejlesztői konferenciáján egy csomó újdonságot jelentettek be. 

Merész tíz éves tervet jelentett be Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója az F8 fejlesztői konferencián, San Franciscóban. A programcsomagnak egy fő célja van, hogy még többen csatlakozzanak a közösségi médiához. 

A Facebook egy csomó újítást jelentett be. Nyáron jön egy 360 fokos kamera, amely olyan videókat rögzít, amely a virtuális valóság részei lehetnek a felhasználó közösségi oldalán - írja a The Guardian. Emellett egy drón is fejlesztésre kerül, amely rögtön a profilra továbbítja a videókat.

Megújul a Messenger üzenetküldő alkalmazás is, amellyel hamarosan vásárolni is tudunk, de ezentúl a reklámok is becsipognak majd, az üzenetekhez hasonlóan. A Facebook ellenőrizni fogja, hogy egy cég hány üzenetet küld a felhasználónak.

A Facebook egy virtuális valóság szemüveget is bemutatott. Ezen felül a profilképekben is lesz változás, jönnek a mozgó profilképek.

 

 

 

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.