Megint kiégett egy Samsung-kütyü, ráadásul egy repülőn

A repülő egyik utasának Samsung Galaxy Note 7-je annyira elkezdett füstölni, hogy a Southwest Airlines Louisville-ből Baltimore-ba tartó járatát már a felszállás előtt ki kellett üríteni.

A Samsung egyelőre annyit közölt, hogy vizsgálják az ügyet és amint megkapják az eszközt, többet tudnak mondani. A tulajdonos egyébként azt mondta, hogy az eszköz először lemerült, nem lehetett tölteni, majd elkezdett melegedni. Hirtelen ledobta a repülőgép padlójára, ekkor a Note 7-ből szürkészöld füst szállt fel.

Szeptemberben a cég már visszahívta a Samsung Galaxy Note 7-et, több felhasználó ugyanis arra panaszkodott, hogy az eszköz akkumulátora annyira túlmelegszik, hogy fel is robbanhat. A Samsung később azt közölte, hogy beazonosította és kijavította a problémát, az új telefonok dobozára pedig rákerült egy fekete négyzet, ami azt jelzi, hogy a készülék a korábbiakkal ellentétben már biztonságos.

A repülőn füstölő telefont szeptember 21-én vásárolták és a dobozán szintén ott volt ez a jel. Azt azonban meg kell jegyezni, hogy a múlt hónap végén a Samsung beismerte, újabb olyan eseteket vizsgálnak, amikor is az akkumulátor túlmelegedett. (BBC)

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.