Led-expo: a virtuális kiállításoké a jövő?

Ma ér véget a régió első virtuális szakkiállítása: a LED EXPO világítástechnikai cégeknek ad bemutatkozási lehetőségt.

LED: a jó fényhasznosítás, a kis fogyasztás és a hosszú élettartam miatt több helyen is alkalmazzák fénydekorációként, reklámtáblák megvilágítására, épületek díszítésére, reflektor gyanánt, vagy egyedi megvilágításhoz.

Az I. Magyar Virtuális LED EXPO szakkiállítás célja, hogy az internet nyújtotta lehetőségeknek köszönhetően minél kényelmesebb és praktikusabb úton mutassa be a LED-es fényforrások, világítótestek rendkívül előnyős tulajdonságait, melyek iránt napjainkban egyre nagyobb a kereslet.

A villanykörték ideje lejárt, a tudatos fogyasztók ma már LED-et használnak. Hónapról-hónapra egyre több és jobb LED-es termék jelenik meg a piacon, amelyek nem csupán a közvilágításban, de a háztartásokban is alkalmazhatók.

A virtuális kiállítás lehetővé teszi, hogy az érdeklődők külön chatszobákba vonulva tehessék fel kérdéseiket egy-egy termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban kapcsolatban, ráadásul takarékos: nem kell utazásra költeni a pénzt, s rászánni a drága munkanapokat, elég kikapcsolódásképp felmenni az internetre.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.