Itt a harmincötmillió forintos LCD-tévé

Hazánkban is megvásárolhatók a Sharp AQUOS LCD televíziók speciális, ultra vékony modelljei.

Ugyancsak megérkezett a cég óriási, 108 colos képátmérőjű XXL LCD képernyője - utóbbi a kereskedelmi forgalomban kapható legnagyobb képátlójú LCD készülék. A hatalmas tévé felbontása full-HD, az egyedülállóan élethű színek mellett a képernyő energiaigénye kivételesen alacsony.

Az AQUOS XS1 jelzésű készülék a világ egyik legvékonyabb kereskedelmi forgalomban hozzáférhető televíziója. A tévé oldalvastagsága mindössze 2,3 centiméter, de a panel a legvastagabb pontjánál sem több mint 5 centinél. Az 65 colos AQUOS XS1 tévé ára 3 899 990 forint, míg az 52 colos modellt 2 899 000 forintért kínálják, a 108 colos modellt pedig 34 999 990 forintos áron kezdik értékesíteni.

A hatalmas tévéből a világon eddig ötszáz darabot adtak el. A WestEnd Media Markt üzletében található az egyetlen 2,73 méteres átmérőjű hazai LCD-tévé. Már az első napon komoly érdeklődő akadt a készülékre. LCD-tévéből 2006-ban 47 millió darabot adtak el, idén már százmilliót - azaz, minden második eladott készülék LCD-technológiával készült.

A Sharp 273-cm képátlójú óriása még csak egy 2007-es bemutatón, Japánban
A Sharp 273-cm képátlójú óriása még csak egy 2007-es bemutatón, Japánban
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.