Ingyenes wifit ad a Telekom

A Wi-Fi Fon hálózat hotspotjait itthon csaknem 2000 településen érhetik el a felhasználók, de nemcsak Magyarországon, hanem 20 másik országban is élhetnek vele.    

Mostantól – akárcsak a UPC esetében – a saját otthoni routerek szolgálnak egy új, a sajátjuktól teljesen elkülönülő csatornával, ezt használhatják az arra járó telekomosok – írja a hvg.hu

A rendszer természetesen úgy van kialakítva, hogy a tulajdonos ezt nem veszi észre, nem csökken tőle az internet sebessége, és a felek előtt a másik adatforgalma is titkos marad.

Az újdonságot ugyanakkor csak bizonyos díjcsomagokra váltók vehetik igénybe: ilyen a Next S, M, illetve Music S, M és XS. Ezenkívül itthon még a Next XL szolgáltatással rendelkezők is használhatják majd a Telekom Font, ők SMS-ben kapnak majd felhasználónevet és jelszót, ezzel kell majd belépni az androidos és iOS-es azonos nevű alkalmazásba. Ennyi az egész, más teendő nincs, az eszközök automatikusan működnek majd, persze a wifit be kell kapcsolni a telefonon. Fontos még tudni, hogy egy felhasználónévvel egyszerre három eszközön működik a szolgáltatás.

Külföldön a Travel & Surf S, M, L roaming adat-díjcsomagok, valamint az EU 100 és EU Plusz opciók előfizetői használhatják majd a rendszert. Világszerte 20 országban, közel 20 millió hotspotra ingyen lehet csatlakozni a Telekom Fon Premium szolgáltatás keretében, az adat-díjcsomagok érvényességi ideje alatt.

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.