Ígéretes magyar startupok mutatkoztak be New Yorkban

A Laborom, Leopoly, Publishdrive és a Precognox egyedi fejlesztéseikkel érkeztek a TechCrunch Disrupt nevű eseményre.    

A világ egyik legrangosabb startup rendezvényére a MNKH InnoTrade és a Design Terminál mentorprogramban választotta ki a négy céget – írja a Piac&Profit. A háromnapos eseményen fontos kapcsolatokat és tapasztalatokat szerezhetnek a résztvevők az észak-amerikai piacról, a legújabb trendekről – mondta a Magyar Nemzeti Kereskedőház vezérigazgatója, Ducsai-Oláh Zsanett.

A magyar cégek mindegyike máshogy készül a világ meghódítására: A Leopoly például a világ vezető vállalatainak kínál innovatív szoftver megoldásokat. Segítségével a modern technológiák, mint a 3D-nyomtatás és -szkennelés, valamint a virtuális valóság testreszabása is megvalósulhat.

A Laborom orvostechnikai alkalmazás orvosi adatokat tárol, az applikációval a betegek jobban fel tudnak készülni orvosi találkozóikra, sőt orvosi tanácsadást is kérhetnek.

A Publishdrive egy e-book-megosztó felület, használatával a feltöltést követően több mint száz országban 400 online üzlet kínálatában jelenik meg a publikáció. Az alkalmazás emellett eljuttatja az e-bookot a webshopokba, és a vásárlási adatokat is figyeli, valamint elemzéseket készít.

A Precognox egy szupergyors keresőmotor: kevesebb mint egy másodperc alatt teszi lehetővé a témafüggetlen, jelentéstartalmat is vizsgáló webes keresést.

A május 9 és 11 között zajló esemény zárónapján többek között Jessica Alba is prezentál majd. A rendezvény után a csapatok Bostonba utaznak egy másfél hetes képzésre, ahol további tanácsokkal és kapcsolatokkal gazdagodnak.

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.