Egyre többet ad a Simple

Mozijegy, ételfutár, italautomata, mobilpincér, jegyvásárlás – eddig ez az öt funkció volt elérhető a magyar fejlesztésű Simple mobilfizetési megoldással.
Jövő év elejétől ez kiegészül taxirendeléssel, eMatrica-vásárlással, a parkolási díj letudásával. Az OTP kebelén belül született Simple alkalmazás segítségével a szórakozóhelyek aktuális programjaiba is beleshetünk majd a mobilunkkal. A Simple és a Samsung stratégiai megállapodásának köszönhetően a fejlesztő csapat a koreai gyártó legújabb készülékére, a Magyarországon decemberben debütáló Gear S okosórára is fejleszt majd.

„Napjainkra az elektronikus fizetés újabb korszakába léptünk, hiszen nemzetközi és hazai szinten is érezhető igény alakult ki a jelenleginél kényelmesebb és gyorsabb fizetési megoldásokra. Mi hiszünk abban, hogy az OTP Mobil által fejlesztett Simple egy olyan korszakalkotó megoldás, amely egyszerűségével és sokoldalúságával képes lesz a nyitott kérdések megválaszolására" – érvelt Kovács Antal, az OTP Mobil Felügyelő Bizottságának elnöke, és az OTP Bank vezérigazgató-helyettese.

Kovács Antal lapunknak elmondta: úgy tűnik, hogy aki egyszer használta ezt az applikációt, az visszatér – van, aki a mobilpincérre esküszik, mások a mozijegyvásárlásnál használják a fejlesztést.

A Simple fejlesztése természetesen nem áll le, köszönhetően a tőkeerős háttérnek: a következő lépés újabb közlekedéssel kapcsolatos alkalmazások beépítése lesz, pedig „már most is a világ vezető banki megoldásával álltunk elő ezen a téren." A tervek között szerepel, hogy a megoldás a nem túl távoli jövőben a cég külföldi bankjaiban is a szolgáltatások része lesz.

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.