Aranyérmes a Webicina

A Webicina netes szolgáltatás nyerte el a Magyarországon első alkalommal átadott Gran Prize-t, amellyel az innovatív ötleteket díjazza a Svéd Kereskedelmi testület.

A Svéd Kereskedelmi Testület által tavaly októberben megalapított díjjal az életminőség javítására irányuló innovatív ötleteket szeretnék ösztönözni. A bírálóbizottsághoz 47 pályázat érkezett a környezetvédelem, fenntartható fejlődés, dizájn, orvostudomány, egészségmegőrzés, kutatás-fejlesztés és oktatás területéről, melyek közül a mai díjátadón elsőként dr. Meskó Bertalan minőségi online orvoslást és ismeretszerzést segítő szolgáltatásával nyerte el az elismerést.

A Webicina.com, melyről bővebben már egy korábbi, „A betegek már a neten vannak” című cikkünkben írtunk, 140 betegségben és szakterületen, 20 nyelven ingyenesen teszi elérhetővé a legmegbízhatóbb webes forrásokat, hogy mindenkihez eljuthassanak a lehető leghitelesebb információk. A szolgáltatás célja, hogy mind a pácienseket, mind az egészségügyben dolgozókat bevezesse a biztonságos, ésszerű és hasznos internethasználatba.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.