Technofile

Trükkös merevlemez

Univerzális csatolóval próbálja meg egyedivé tenni külső merevlemezeit a Seagate. Az új FreeAgent meghajtók tetszőleges interface-szel kapcsolhatók öszsze a számítógépekkel, elméletileg még nem is létező technológiák támogatása is megoldott. Jelenleg USB 2.0, eSATA, FireWire és USB 3.0 szabványú bővítőmodulokból lehet válogatni.

 

Duplafelvevős Blu-ray

Eddig ritkaságnak számító asztali Blu-ray-lejátszóval rukkol elő az LG. A készülékben két DVB-T tuner is van, vagyis akár két adást is rögzíthetünk párhuzamosan, miközben egy filmet tekintünk meg. A HR500 készülékkel a digitális adások eredeti minőségben rögzíthetők, és a felvétel közben akár egy másik adót is lehet nézni.

Lekapcsolás után

A tévét néző felnőtt lakosságnak valamivel több mint a fele hallott már arról, hogy az analóg földfelszíni műsorszórást 2011 végén lekapcsolják. Azonban csupán 13 százalék azoknak az aránya, akik tudják, mit is kell tenni ahhoz, hogy 2012-től is foghassák a földi sugárzású adásokat, illetve, hogy érinti-e őket a lekapcsolás.

Átalánydíjas Skype

Átalánydíjas csomagokkal rukkolt elő a Sykpe. A különböző csomagok megvásárlása esetén belföldön, 20 európai országba, valamint 40 országba kezdeményezhet hívásokat a Skypefiókkal rendelkező előfizető. Magyarországon belül havi 4,54 euróért kínál korlátlan beszélgetést, csak vezetékes irányba. Havonta 5,69 euróért már 20 ország vezetékes hálózatait lehet elérni.

Zeneletöltésstop

Majdnem fél évvel a megjelenése után felfüggesztették Sony Ericsson PlayNow plus márkanevű, mobiltelefonokra szabott, korlátlan zeneletöltő-szolgáltatás értékesítését a magyar piacon. A szolgáltatás május 1-jétől nem igényelhető, de a meglévő előfizetők tovább használhatják.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.