Technofile

X-Box a Facebokon

Az X-Box játékkonzolnak ezentúl lesz olyan funkciója is, amellyel megjelenhet a közösségi oldalakon. A Cnet megszerzett egy dokumentációt, amely szerint az X-Box Live szolgáltatás olyan ismert közösségi alkalmazásokkal bővül majd, mint a Facebook, a Twitter, valamint a Last.fm.

Túlélő merevlemez

Az Apple egyik vezető mérnöke szerint a merevlemezek még jó ideig nem tűnnek el a számítástechnikából, annak ellenére, hogy a mozgó alkatrészek nélküli SSD-tárolók sokkal előnyösebbek a felhasználók szempontjából. A szakember úgy véli, hogy az otthoni felhasználásra szánt személyi számítógépekben ugyanis mindig lesz igény a kiemelkedően olcsó adattárolási megoldásokra.

Európai e-könyvolvasó

A Frankfurti Könyvvásáron mutatkozik be az elektronikus könyv-olvasók Európai versenyzője, a txtr Reader. Csak decembertől kapható, s akkorra az Amazon cég Kindle2 készüléke is megérkezik Európába.

Van hamis Windows7

Noha a Windows7 operációs rendszert hivatalosan csak csütörtökön kezdik el árulni, a sanghaji piacokon egy héttel a hivatalos bemutató előtt már kapható volt kalózváltozat a szoftverből. Amelynek, amerikai listaára 320 dollár (56000 forint) míg a kínai hamisítványok mindössze 20 jüanba, azaz 600 forintba kerülnek.

Új program netbookra

Az Acer piacra dobta az első Android operációs rendszerrel készült netbookot. Az operációs rendszerből egyes hírek szerint a Google már a második változatot készíti, s így lehet, ez a változat, csak egy éles tesztnek minősül. A konfigurációban 1,66 GHz-es Atom N280 processzor, 1 GB memória és 160 GB-os merevlemez dolgozik. A 10,1 hüvelykes kijelző 1024 x 600 pixeles felbontást támogat, s a készülék 1,27 kilogramm súlyú.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.