Zűr a svéd királyi házban

A svéd hercegnő eljegyzése felbontása után egy évvel újra találkozott ex-barátjával.

Svédországban ismét felröppent a hír, hogy a hercegnő nemsokára kimondja milliomos barátjának, Chris O’Neill-nek a boldogító igent. A hétvégén azonban színre lépett a szívtipró ex-vőlegény is.

Madeleine, XVI. Károly Gusztáv svéd király legkisebb lánya nemrégiben beleláthatott az esküvőszervezés kulisszatitkaiba, ugyanis legjobb barátnője, Natalie Rosta megházasodott. Madeleine koszorúslányként kísérte és segítette barátnőjét. Természetesen a svéd hercegnő oldaláról nem hiányozhatott jelenlegi barátja Chris sem. A vendégek között azonban váratlanul felbukkant Jonas Bergström, Madeleine ex-barátja is, aki egy éve összetörte a lány szívét.

Madeleine Albert herceg esküvőjére érkezik. Színre lépett ex- barátja.
Princess Madeleine of Sweden arrives at the Place du Palais to attend the religious wedding ceremony for Monaco's Prince Albert II and Princess Charlene at the Palace in Monaco July 2, 2011. REUTERS/Emma Foster/Pool (MONACO - Tags: ROYALS ENTERTAINMENT) (MONACO ROYAL WEDDING)

Bergström korábban eljegyezte a svéd hercegnőt, aki azonban kénytelen volt lefújni az esküvőt. Kiderült ugyanis, hogy vőlegénye egy sítúrán félrelépett...

S bár erre az esküvőre az egykori vőlegény barátnőjével érkezett, a násznép kizárólag azt találgatta, vajon fűzi-e még bármilyen gyengéd kapcsolat egymáshoz az egykori jegyespárt. Hiszen ha így lenne, újabb jegyesség futna zátonyra, Ráaadásul Bergström barátnője feltünően hasonlít a királyi család legkisebb lányára, Madeleine-re.  

(hirado.hu)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.