Zebrán késelt, négy évet kapott

Négy év börtönbüntetésre ítélte a Kecskeméti Törvényszék azt a 19 éves kecskeméti R. Szabinát, aki 2011 szeptemberében, fényes nappal, a nyílt utcán késelt meg egy vele egykorú nőt – adta hírül a Petőfi Népe.

A támadás fényes nappal történt Kecskeméten, a Kuruc körút és a Műkerti sétány kereszteződésénél 2011. szeptember 16-án. R. Szabina a zebrán ment át a benzinkút irányából a sírköves felé, szemből vele pedig a későbbi sértett érkezett. A két nő szóváltásba bonyolódott a gyalogátkelő közepén, majd R. Szabina a társaságában lévő férfi nadrágjáról leakasztotta annak kését, és azzal szúrta meg a másik nőt.

A szurkáló a bűncselekményt követően taxival Szegedre menekült, négy nap múlva őrizetbe vették, és előzetes letartóztatásban volt a napokban kihirdetett első fokú ítéletig.

A négy év börtönbüntetést fele részben felfüggesztette a bíróság, ami azt jelenti, hogy két év után feltételesen szabadlábra helyezhető a vádlott – tájékoztatatta a Bács-Kiskun megyei hírportált Sárközy Szabolcs, a Kecskeméti Törvényszék szóvivője.


Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.