Zacskóval a fején masírozott a vörös szőnyegen a színész

Shia LaBeouf a Berlinálén kiviharzott új filmje sajtótájékoztatójáról, a vörös szőnyegen pedig egy papírzacskót húzott a fejére.

A 27 éves színész Lars von Trier A nimfomániás című filmjének sajtótájékoztatóján az egyik újságíró kérdésére Eric Cantona francia focista 1995-ös idézetével válaszolt: "A sirályok azért követik a halászhajót, mert azt hiszik, heringet dobnak majd a vízbe. Köszönöm szépen!". Ezt követően felállt és kiviharzott a teremből - írja a BBC.

Christian Slater és Uma Thurman, a film másik két szereplője próbálták menteni a helyzetet, és viccesen megjegyezték, hogy a forgatókönyv tele volt szardíniával.

LaBeouf  később a vörös szőnyegen szokatlan viseletével hívta fel magára a figyelmet. Noha a szmokingja kifogástalan volt, a fejére egy papírzacskót húzott, melyre a következőket írta:  I am not famous anymore – azaz, többé már nem vagyok híres.

Lars von Trier is hozta a formáját

A film rendezője nem jelent meg a sajtótájékoztatón, ez önmagában nem meglepő: miután 2011-ben a cannes-i filmfesztiválon Hitler-szimpatizánsnak nevezte magát, és ezt követően eljárást indítottak ellene, úgy döntött, a jövőben tartózkodik minden nyilvános közleménytől és interjútól.

A Berlinálén most a pólójával sokkolta az embereket. Egy cannes-i filmfesztivál-logóval ellátott pólóban jelent meg, alatta pedig a "Nem szívesen látott vendég" (Persona Non Grata) felirattal.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.