Woody Allen szerint hamis és szégyenletes a nemi erőszak vádja

Az Oscar-díjas rendező ügyvédjén keresztül jelezte, hogy fogadott lánya, Dylan Farrow gyanúsítgatásait szégyenletesnek tartja.

"Tragikus, hogy 20 év után egy bosszúálló szerető által kitalált történet újra a felszínre kerül, azután, hogy a független hatóságok alaposan kivizsgálták és megcáfolták" - írta közleményében, és megjegyezte, hogy Dylan lelki problémáiért nem a most 28 éves lányt vagy őt kellene hibáztatni. Elkan Abramowitz azt ígérte, hogy a rendező hamarosan hosszabban is válaszol majd az őt ért vádakra.

Leslee Dart szóvivő is Allen védelmére kelt. "A szakértők azt állapították meg, hogy nincs egyértelmű bizonyítéka a bántalmazásnak, Dylan Farrow pedig nem képes megkülönböztetni a valóságot a fantáziától, ráadásul nagyon jól edzette ki erre anyja, Mia Farrow is" - idézi Dartot a BBC.

Mint arról mi is beszámoltunkWoody Allen fogadott lánya, Dylan Farrow nyílt levélben írt arról, hogy a világhírű rendező molesztálta gyermekkorában. A New York Timesban február 1-jén megjelent írásában arról beszél, hogy hétéves korában Allen felvitte a padlásra és megerőszakolta. Arról is beszámol, hogy a trauma miatt étkezési zavara lett, sokáig vagdosta is magát, és bűntudata van, amiért nem tett semmit, hallgatott. Mint írja, most azért áll a nyilvánosság elé, mert Hollwood egy "ragadozót ünnepel", és nem hagyhatja szó nélkül Allen legújabb Oscar-díj-jelölését.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.