Whitney Houston lánya felébredt

Bobbi Kristina már nincs mesterséges kómában – közölte Cissy Houston hétfőn a People magazinnal. A lány a nagyanyja nyilatkozata szerint visszafordíthatatlan agykárosodást szenvedett, és csak a csoda segíthet rajta.

A lány apja, Bobby Brown szombaton Dallasban azt közölte egy koncerten, hogy a Bobbi Kristina felébredt, majd hétfőn hivatalos nyilatkozatot adott ki, melyben azt írta: állapotában változás állt be és jobban van.

Ezt azonban a Houston család cáfolta. Whitney Houston édesanyja, Cissy arról számolt be a sajtónak, hogy az unokája ugyan már nincs kómában, de nem reagál semmire, és az orvosai szerint ez az állapot maradandó.

„Találkozni az orvosokkal és megérteni, hogy neki már ebben az állapotban kell leélnie az életét, nagyon elszomorító volt" – írja Cissy Houston, hozzátéve: „Most csak isteni csodában reménykedhetünk. Tartsatok meg bennünket imáitokban!"

Bobbi Kristina Brown majdnem három hónapig volt mesterséges kómában. A fiatal nőt január 31-én találták meg georgiai otthonának fürdőkádjában, arccal a vízbe borulva, eszméletlen állapotban. Az ügyben elrendelt nyomozás jelenleg is tart.

A Brown és a Houston család kezdetektől fogva egyféle nyilatkozatháborút folytat, sok az ellentmondás a két család beszámolóiban.

Brownék ügyvédje most is azt közölte, hogy Bobbi Kristina fel fog épülni, igaz, addig még elhúzódó rehabilitációs időszak áll előtte, ám az orvosok hosszú és teljes életet jósolnak neki.

Hasonlóképpen nyilatkozott Bobby Brown jelenleg állapotos második felesége és testvére, Tina Brown is.

A Houston család azonban következetesen cáfolja a Bobbi Kristina állapotára vonatkozó túlzóan optimista értesüléseket. A TMZ bulvárportál egy bennfentestől úgy értesült, Houstonék nyilatkozataiban több az igazság.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.