Whitney Houston halálának évfordulóján halhat meg a lánya

Február 11-én, szerdán lesz Whitney Houston halálának harmadik évfordulója. A New York Post úgy tudja, az énekesnő január 31-e óta mesterséges kómában tartott lányát, Bobbi Kristinát a család ezen a napon akarja lekapcsoltatni a lélegeztetőgépekről.

Az ötlettel állítólag Cissy Houston állt elő múlt hét pénteken, amikor meglátogatta unokáját az atlantai Emory Egyetemi Kórházban. Úgy tudni, a 21 éves Bobbi Kristinát szerdán, helyi idő szerint pontban éjfélkor engednék meghalni.

Whitney Houston világhírű énekesnő 2012. február 11-én halt meg, 48 éves korában. Holttestére egy Los Angeles-i szálloda szobájának fürdőkádjában találtak rá. Halálát fulladás okozta, mivel kábítószeres állapotban szívelégtelenség lépett fel nála, és már nem tudott kiszállni a vízből.

Bobbi Kristina Brownt tragikus módon hasonló állapotban találták meg roswelli otthonában január 31-én. A 21 éves nő a fürdőkádban feküdt, arccal a vízbe borulva, amikor férje és egy közös barátjuk felfedezte. A kiérkező mentők újraélesztették, a kórházban mesterséges kómába tartották.

Múlt héten egymásnak ellentmondó brit és amerikai sajtóértesülések már a haláláról beszéltek, ám a család másnap közleményt adott ki, melyben azt írták, nem mondtak le Bobbi Kristináról, aki különben „jól" van, és imádkoznak érte.

A New York Postnak nyilatkozó, magát a családhoz közel állónak valló, névtelen forrás szerint azonban mindannyian tudják, hogy a lány agyhalott. Hétfő este Atlantában tartottak egy nyilvános megemlékezést, melyen gyertyákat gyújtottak és közösen imádkoztak a 21 éves Bobbi Kristináért.

A roswelli rendőrség még vizsgálja, hogy mi történhetett január 31-én. Feltételezésük szerint több rejtőzködő szemtanú is lehet, akik elhagyták a helyszínt, mielőtt a hatóságok megérkeztek.

A CNN hétfőn arról számolt be, hogy Bobbi Kristina arcán sérülések voltak, amikor kórházba szállították. Férje, Nick Gordon korábban családon belüli erőszak miatt került összetűzésbe a hatóságokkal, így nem kizárt, hogy felesége eszméletvesztését dulakodás előzte meg – írta a TMZ.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.