Vonatnak ütközött egy autó, egy ember meghalt

Motorvonat és személyautó ütközött össze szombat reggel a Borsod megyei Szendrőládnál, a vasúti átjáróban - közölte Both Ferenc, a Mávinform ügyeletese. Mindkét jármű kigyulladt, a lángokat a tűzoltók eloltották. A helyszíni információk szerint a gépkocsi - amelyben a vezető életét vesztette - teljesen kiégett. A motorvonat is kigyulladt, de ott nem sérült meg senki. A közúti forgalmat már szakaszosan engedik.

A baleset következtében, a gépkocsi teljesen kiégett, vezetője életét vesztette
Szendrőlád, 2009. október 3. Tűzoltók dolgoznak annak a balesetnek a helyszínén amiben egy motorvonat és személyautó ütközött össze a Borsod megyei Szendrőládnál, a vasúti átjáróban. A baleset következtében, a gépkocsi teljesen kiégett, vezetője életét vesztette. A motorvonat is kigyulladt, de ott nem sérült meg senki. A vasúti forgalom szünetel, az utasokat vonatpótló buszokkal szállítják a teljes vonalon, azaz Miskolc és Tornanádaska között. Az elsődleges megállapítás szerint a vasúti átjáróban a fénysorompó működött. MTI Fotó: Vajda János

Both Ferenc azt mondta: a balesetben a gépkocsi vezetője vesztette életét. A vasúti forgalom szünetel, az utasokat vonatpótló buszokkal szállítják a teljes vonalon, azaz Miskolc és Tornanádaska között. Az elsődleges megállapítás szerint a vasúti átjáróban a fénysorompó működött.

Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról számolt be, hogy a baleset körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja. Emlékeztetett arra, hogy tizenkét óra alatt már a negyedik halálos baleset történt a megyében.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.