Vőlegénye helyett egy vendéghez ment feleségül

Néhány perccel a ceremónia előtt epilepsziás rohamot kapott egy indiai vőlegény. A menyasszony nem sokat teketóriázott: hozzáment az egyik vendéghez.

A 25 éves Jugal Kishore nem beszélt menyasszonyának és a családjának betegségéről, így mindenkit váratlanul ért, amikor vonaglani kezdett az esküvő kellős közepén. Azonnal orvost hívtak, a fiatal férfit pedig az Uttar Pradesh állambeli Rampur kórházába szállították.

A dühös és csalódott menyasszony, Indira azonban nem akart rá várni, így megkérdezte a sógora családjának egyik tagját, nem lenne-e kedve elvenni őt? A férfinak nem volt ellenvetése, így azon nyomban összeházasodtak.

Miután Kishore elhagyhatta a kórházat, könyörgött Indirának, hogy gondolja meg magát, mivel ha feleség nélkül tér haza, a barátai és a családja előtt is nevetségessé válik, ám már nem volt mit tenni, hisz a nő addigra férjhez ment. A felszarvazott vőlegény és családja panaszt nyújtottak be a rendőrségen. "Azóta a nő már házas, mit lehetne ez ellen tenni? A családok megoldották a dolgot és a panaszt is visszavonták"- nyilatkozta a BBC-nek Ram Khiladi Solanki, helyi rendőrtiszt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.