Visszatérhettek a diákok a XX. kerületi iskolába

Visszatérhettek az épületbe a tanulók abba a XX. kerületi iskolába, amelyet tömeges rosszullét miatt ürítettek ki hétfő délelőtt - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté tájékoztatása szerint a Nagy László Általános Iskola és Gimnázium több mint hétszáz diákja várakozott eddig az intézmény előtt. A tűzoltók és a Fővárosi Gázművek szakemberei méréseket végeztek az épületben, de a levegőben semmilyen rendellenes anyagot nem mutattak ki.

Mentők vizsgálják meg a diákokat a XX. kerületi Nagy László Általános Iskola és Gimnázium épülete mellett
Budapest, 2012. június 11. Mentősök vizsgálják meg a diákokat a XX. kerületi Nagy László Általános Iskola és Gimnázium épülete mellett, mert tömeges rosszullét miatt ki kellett üríteni az iskolát. Összesen 22 diák panaszkodott fejfájásra és szédülésre. A tűzoltóság szakemberei a levegőben semmilyen rendellenes anyagot nem mutattak ki. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A szóvivő hozzátette: a tűzoltóság doktorszolgálata és a mentők harminc rosszullétről beszámoló gyereket vizsgáltak meg a helyszínen, de panaszaik oka egyelőre ismeretlen.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.