Visszatér a zenei életbe a tragikus West Balkán-buli szervezője

Alig három hónappal a tragédia után visszatért a zenei életbe K. Tamás, a West Balkán-buli főszervezője - állítja a Bors.

A tragédia óta eltűnt a nyilvánosság elől K. Tamás. Pedig a 21 éves férfi azelőtt nem csak szervezőként, hanem PlasticKids néven fellépőként is igen sikeres alakja volt az elektronikus zenei életnek - írja a Bors. A lap úgy tudja, hogy a fiatalember elérkezettnek látta az időt a visszatérésre: új zenéket publikálva élesztette föl a tragédia óta pihentetett PlasticKids nevet.

A Bors információi szerint a szakmában azt suttogják: K. Tamás neve is felmerült egy új elektronikus zenei rendezvény, az országjáró Thrasher party szervezői között.

Megemlékezők a Nyugati téren

K. Tamást halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetéssel gyanúsítják. A bíróság hamarosan vádat emel az ügyben.

A zenei élete a magánéletéhez tartozik, és törvényt sem sértene azzal, ha zenei rendezvényt szervezne - szögezte le a Borsnak Koltai Zsuzsanna, a férfi ügyvédje. Békefi László, az egyik áldozat szüleinek jogi képviselője pedig azt mondta, hogy meglepné, ha kiderülne, hogy a gyanúsított újra zenei rendezvények szervezésébe fogott, bár megteheti.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.