Visszatekintés: 2011 sztáresküvői

Esküvőkből sem volt hiány idén a sztárok világában. Játsszanak velünk, és írják be a kép alá, melyik híresség mondta ki 2011-ben a boldogító igent. Egy kis segítséget is adunk.

.

Charlene Wittstock és Albert herceg

Július elején II. Albert monacói herceg oltár elé vezette élettársát, Charlene Wittstockot. Ismeretségük több mint tíz évre nyúlik vissza, kapcsolatuk azonban csak 2006 februárjában lett nyilvános, amikor együtt jelentek meg a torinói téli olimpia megnyitóján. A Grimaldi-ház feje 53 évesen nősült meg először, ami leszerelheti a kaján kétkedőket, akik a nagy sportrajongó uralkodót már örökös agglegényként könyvelték el.

Shania Twain és Frédéric Thiébaud

A gyönyörű énekesnő 2011 első napján ment hozzá a svájci üzletemberhez, Frederic Thiebaud-hoz. A pár 2008-ban került közelebb egymáshoz, amikor Thiebaud felesége elhagyta őt Twain férjért és a megcsalt felek egymást vigasztalta.

Reese Witherspoon és Jim Toth

Egy évnyi együttlét után mondta ki a boldogító igent az Oscar-díjas színésznő a magyar származású showbusiness ügynöknek, Jim Toth-nak. Doktor szöszi mindig igyekezett óvni a magánéletét – ám első házasságát Ryan Philippe-pel, majd románcát Jake Gyllenhaallal a média ízekre szedte. Jelenlegi férjéről keveset nyilatkozik, azt azonban tudni, hogy a színésznő gyermekei nagyon szeretik a férfit és a reflektorfénytől távol tartva élik mindennapjaikat.

Vilmos herceg és Kate Middleton

Közel kétmilliárd néző követte figyelemmel, ahogy Diana hercegnő elsőszülött fia örök hűséget fogad egyetemi szerelmének, Kate Middletonnak. Az elképesztő csinnadratta közepette levezényelt esküvő az év egyik legfelkapottabb médiaeseménye volt.

Paul McCartney és Nancy Shevell

Harmadszor nősült a 69 éves Sir Paul McCartney, a Beatles egykori basszusgitárosa és dalszerzője. Az 51 éves ara ruháját McCartney divattervező lánya, Stella tervezte. Mindössze harminc meghívott vendég - köztük Ringo Starr, a Beatles 71 éves egykori dobosa - jelenlétében mondta ki a boldogító igent 51 esztendős New York-i kedvesének, Nancy Shevellnek a londoni Westminster kerület tanácsi házasságkötő termében, ugyanott, ahol McCartney és első felesége, az 1998-ban mellrákban elhunyt - szintén amerikai - Linda Eastman 1969-ben összeházasodott.

Kate Moss és Jamie Hince

A 37 éves modell és rocker kedvese, Jamie Hince az angliai Little Faringdon templomában, 300 fős vendégsereg előtt fogadott örök hűséget egymásnak.  Moss  egy krémszínű Galliano-ruhát viselt. A lagzin tiszteletét tette a divatvilág krémje: Naomi Campbell, Vivienne Westwood és Stella McCartney, valamint Jude Law, és Mick Jagger lánya is.

Gene Simmons és Shannon Tweed

A Kiss basszusgitárosa 28 év együttélés után vette feleségül Shannon Tweedet. Simmons, aki sokáig retteget az eskütételtől utólag nem is érti, mitől is tartott ennyi éven át. Az esküvőt valóságshow-jukban is bemutatták.

LeAnn Rimes és Eddie Cibrian

A country énekesnő, aki a Sakáltanya című film betétdalát is éneklő LeAnn Rimes áprilisban mondta ki a boldogító igent a Gyilkos elmék és a Harmadik műszak sztárjának, Eddie Cibriannak. A pár magánélete több, mint viharosnak mondható, ugyanis mindketten mással éltek, amikor egymásba szerettek. Cibrian ex-felesége a mai napig minden alkalmat megragad, hogy „riválisát” megalázza különböző fórumokon, így a gerlepár együttléte korántsem felhőtlen.

America Ferrera és Ryan Piers Williams

A Betti a csúnya lány főszereplője, America Ferrera júniusban ment hozzá párjához Ryan Piers Williams-hez. A menyegző igazi sztárparádé volt, amin a színésznő barátai, Blake Lively, Jerry O’Connell és Rebeca Rojin is részt vettek.

Michael Bublé és Luisana Loreley Lopilato

A kanadaiak legfrissebb büszkesége, az énekes Michael Bublé kétszer is kimondta az igent az argentin színésznőnek, Lupita Loreley Lopilatonak. Először Argentínában keltek egybe, majd az énekes szülőhazájában még egyszer elmondták esküjüket.

Zara Phillips és Mike Tindall

Július 30-án  Zara Phillips, II. Erzsébet királynő legidősebb leányunokája esküdött örök hűséget rögbisztár  vőlegényének, Mike Tindall-nak.  A világbajnok díjugrató házassága azonban azóta már súlyos válságban van. Férjét a lesifotósok egy másik szőkeséggel kapták lencsevégre nem sokkal esküvőjük után.

Michael Vartan és Lauren Skaar

Jennifer Garner volt vőlegénye és az Alias című sorozat sztárja Michael Vartan, két év együttlét után vette feleségül Lauren Skaart, akit egy élelmiszerüzletben ismert meg. A menyasszony gyönyörű Vera Wang kreációban vonult végig Newport Beach-en.

Sofia Coppola és Thomas Mars

Hat év és két kislány után az Oscar-díjas Sofia Coppola hozzáment a Phoenix együttes frontemberéhez, Thomas Marshoz. A szertartást a Coppola család olaszországi birtokán tartották. Az egybegyűltek szerint egyszerű és nyugodt esküvő volt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.