Virtuális séta Michael Jackson házában

Faburkolat, bőrfotelek, antik tárgyak és keleti szőnyegek. Akár egy brit vidéki szálloda berendezése. Ilyen környezetben halt meg a pop királya 2009 júniusában a Los Angeles-i Holmby Hills-en.

A Bel Air-i bérlemény bútorai jövő hónapban kerülnek kalapács alá egy várva várt aukció keretein belül. A tárgyak java személytelen luxus bútor, amelyekkel az énekes otthonossá próbálta varázsolni a bérházat, amelyben halála előtt családjával lakott.

Holiday wreaths are seen on the gate of the rented home where singer Michael Jackson was staying before being taken away in an ambulance in Los Angeles June 25, 2009. Jackson is dead, Los Angeles coroner Fred Corral told CNN on Thursday. Jackson was
Holiday wreaths are seen on the gate of the rented home where singer Michael Jackson was staying before being taken away in an ambulance in Los Angeles June 25, 2009. Jackson is dead, Los Angeles coroner Fred Corral told CNN on Thursday. Jackson was pronounced dead after arriving at the hospital in full cardiac arrest and that an autopsy would likely take place on Friday. REUTERS/Phil McCarten (UNITED STATES ENTERTAINMENT IMAGES OF THE DAY)

Mindazonáltal van egy olyan tárgy a sok között, amely pénzben mérve a legértéktelenebb, mégis a legértékesebb. Egy fekete tábla, amelyre Jackson gyermekei irkáltak. A táblán a „Szeretem aput” és a „Mosolyogj, ingyen van” feliratok olvashatóak.

Kétségkívül ez az a tárgy, amely azt sugallja, hogy egy normális, szeretetben élő család lakta a ház falait. Azonban az otthonról készült fényképeket nézve ( tekintse meg őket -> itt), ha az ember kicsit beljebb barangol az énekes egyik szobája felé, meglátja azt a gardróbszekrényt, amelynek tükrére Jackson a következőket írta fel: - Képzés, tökéletesség, március, április, mindent bele, május!. Szavak, amelyek tökéletesen jellemzik az énekes felhevült állapotát és kétségbeesését a közelgő nagy visszatérő turnéja előtt.

Az áruba bocsájtott tárgyak között van egy szék, amelyet több helyen is a pop királyának sminkje borít, és egyes értesülések szerint kalapács alá kerül az ágy is, amelyben meghalt (bár ezt az információt több helyen is cáfolják). A bérlemény, bár sok mindenben hasonlít Jackson neverlandi birtokára, egy valamiben mégis különbözik: a falakat borító festmények már csak replikák (erősítve a szóbeszédeket, miszerint az énekes komoly anyagi gondokkal küszködött halála előtt).

A TMZ értesülései szerint a család nem szerette volna, ha ezeket a személyes feljegyzéseket a nagyérdemű is látná, de ezzel valószínűleg nem foglalkozott a cég, amelye megrendelte a fényképeket a december 17-ei aukcióra.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.