Vinnie Jones rákos

Az angol színész és egykori labdarúgó bőrrákkal küzd, több műtéten is átesett az utóbbi hónapokban. Felesége, Tanya ugyancsak melanómák miatt szorult kezelésre.

Jones februárban vette észre az elváltozást jobb szeme alatt. Orvoshoz fordult, és hamarosan kiderült, melanómája van. "A pályán a legnagyobb, legdurvább arcokkal találkoztam, és volt jó néhány balhém is, de ez életem eddigi legkeményebb ellenfele" - idézi az egykori focsitát a Dail Mail. Mint mondja, mikor megtudta, hogy rákos, az első gondolata az volt, vajon mennyi ideje van még hátra.

Vinnie Jones bőrrákkal küzd
Cast member Vinnie Jones arrives at the film premiere of DreamWorks pictures' "She's The Man" at the Mann Village theatre in Westwood, California March 8, 2006. The movie tells the story of Viola (Bynes) who impersonates her brother while he is on a two-week vacation in London. The film opens in the U.S. on March 17. REUTERS/Mario Anzuoni

A kinövést eltávolították, ám azóta újabbakat találtak, ezért további műtétekre volt szükség. "Három darabot vágtak ki eddig, és folyamatosan aggódok most azon, hol fogom a következőt megtalálni". 

A színész felesége, Tanya is a begegséggel küzd. Jones 47 éves neje szívátültetésen esett át 26 éve, az emiatt szedett gyógyszerek alakíthattak ki a testében daganatokat, amiket az utóbbi években kellett eltávolítani. 

A színész azután beszélt betegségéről, hogy a múlt héten kollégája, Hugh Jackman bejelentette, eltávolítottak orrából egy daganatot. A nyomorultak című film sztárja Instagramra töltött fel magáról egy képet, amelyen jól látható, hogy orrán tapaszt visel. Leírta, hogy felesége, Deborra-Lee Furness kérte, vizsgáltassa meg az orrán lévő foltot, és igaza volt, mert a diagnózis bazaliómát állapított meg nála."Ne legyetek olyan bolondok, mint én! Menjetek szűrésre! És használjatok naptejet!" – írta Jackman.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.