Vilmos herceg és Katalin öltöztetőt keres

Házvezetőt, főkomornyikot, inast és öltöztetőket keres Vilmos herceg és Katalin cambridge-i hercegnő.

Áprilisi esküvőjüket követően a fiatal házasok még abban bíztak, hogy a körülményekhez képest sikerül majd minél normálisabb életet élniük az északkelet-walesi Anglesey szigetén bérelt otthonukban. Hamar rádöbbentek azonban, hogy a hivatalos kötelezettségekkel teli mindennapokat csak jó személyzet segítésével lehet átvészelni - olvasható a The Daily Telegraph című brit lap internetes kiadása. 

Miután Vilmos herceg és Katalin hercegnő úgy döntött, hogy londoni tartózkodásaik idején a Kensington-palota egyik szárnyában fognak megszállni, állítólag már meg is hirdették a  házvezetői, főkomornyiki, inasi és öltöztetői posztokat. Néhány segítő kéz már múlt szombaton is elkelt volna a brit trónörökösnek. A cambridge-i herceg ugyanis egy katonai parádé próbájáról egyenesen az epsomi futamra sietett, miközben pillanatok alatt kellett átcserélnie medvebőrkucsmás egyenruháját cilinderre és frakkra. 

Katalin öltöztetőnőjének pozíciójáért is nagy lesz a harc, mivel a cambridge-i hercegnő már most az egyik vezető divatikonnak számít, és világszerte fürkésző tekintetek elemzik minden egyes megjelenését. A Buckingham-palotában állítólag már meghirdették az állást a személyzet körében. A hírek szerint Katalin hercegnő még azelőtt szeretne túlesni az interjúkon, és felvenni a személyzet egy részét, hogy Vilmos herceggel június 30-án elindulnának első hivatalos tengerentúli útjukra Kanadába.  

"Az egész palota zsong az izgatottságtól. Rengeteg ember szeretne ilyen nagy presztízzsel bíró munkát végezni. A királyi család ráadásul szeret a már meglévő személyzetből választani, ahelyett, hogy idegeneket vennének fel kívülről" - árulta el a Daily Mirror című brit lap Buckingham-palotai forrása.

Vilmos és Katalin koronás divat szerint - most öltöztető keresnek
Britain's Prince William and Catherine, Duchess of Cambridge, watch the racecourse after Queen Elizabeth's horse Carlton House lost the Epsom Derby at Epsom Racecourse in southern England June 4, 2011. REUTERS/Suzanne Plunkett (BRITAIN - Tags: SPORT HORSE RACING SOCIETY ROYALS)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.