Viharos széllökések, zápor, zivatar - lehűlés jön szombaton

Holnap délutántól egyre többfelé várható zápor, zivatar. Vasárnap átmenetileg felszakadozik a zárt felhőzet, több-kevesebb napsütés is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22, 28 fok között alakul majd.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint holnap eleinte túlnyomóan napos idő várható, majd főként északon és nyugaton megnövekszik a felhőzet. Délutántól a keleti, délkeleti országrész kivételével egyre többfelé várható zápor, zivatar. A délnyugati szél északnyugatira fordul, többfelé megerősödik, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 14, 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 29, 35 fok között alakul, északnyugaton lehet ennél hűvösebb.

Vasárnap napközben átmenetileg felszakadozik a zárt felhőzet, több-kevesebb napsütés is lehet. Több helyen valószínű eső, zápor. Az északi, északnyugati szél többfelé megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 14, 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22, 28 fok között alakul.

Hétfőn és kedden még 30 fok alatt marad a hőmérséklet, de a jövő hét közepén a hőmérő higanyszála ismét eléri majd a 33 fokot is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.