Vigyázat: ál-csatornamunkások garázdálkodnak Budapesten

Ismét a régi „szakállas” trükkel próbálkoznak csaló bandák Budapesten. Fővárosi közszolgáltató cégre hivatkoznak, bejelentés nélkül érkeznek és rámenős módon azonnal készpénzt kérnek. A Fővárosi Csatornázási Művek elővigyázatosságra inti a lakosságot és kéri, hogy tegyenek feljelentést a rendőrségen.

A Fővárosi Csatornázási Művek (FCSM) szeretné mindenki figyelmét felhívni arra, hogy előzetes bejelentés nélkül sem a közszolgáltató társaság, sem annak megbízott alvállalkozója nem megy házhoz és kéri, hogy engedjék be bizonyos szolgáltatások elvégzésére.

A társaság közleményében hangsúlyozza, hogy dolgozóik a főváros 5400 kilométeres közcsatornarendszerét üzemeltetik. Az emblémával ellátott, kulturált és egységes ruházatú, arcképes igazolvánnyal rendelkező szakemberek nem házalnak csatornatisztítási ajánlattal, és legfőképpen nem kérhetnek készpénzt.

Az FCSM azt tanácsolja, hogy a társaságra hivatkozó, bejelentés nélkül érkező, többnyire szedett-vedett munkaruházatba öltözött, cégjelzés nélküli gépjárművel megjelenő, magukat csatornamunkásoknak kiadó csapatokat ne engedjék be az ingatlanon belülre. Akinél pedig próbálkoztak a csalók, azokat arra kérik, hogy a nyomozás érdekében azonnal jelentsék a történteket a rendőrségen, vagy érdeklődjenek a társaság 80/455-000 telefonszámú, éjjel-nappal díjmentesen hívható Központi Ügyeletén.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.