Vezetés közben ivott, lebuktatta a térfigyelő kamera

A helyszínen bevonták egy férfi vezetői engedélyét a vérvétel alapján Ózdon, miután a térfigyelő kamera rögzítette, amikor a 60 éves helyi lakos az autója csomagtartójából boros flakont vett elő és ivott belőle, majd beült az autójába és elhajtott.

Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: az esetről a térfigyelőt kezelő rendőr értesítette a járőröket, akik a rendszám alapján, nem messze az említett helytől igazoltatták a gépkocsi vezetőjét. A férfi elismerte, hogy a vezetést megelőzően alkoholt fogyasztott. Az enyhe fokú alkoholos befolyásoltság alatt álló 60 éves ózdi lakost a járőrök vérvételre előállították, majd a vezetői engedélyét a helyszínen bevonták.

A szóvivő utalt arra, hogy az ózdi rendőrkapitányság projektje lett az első helyezett a Belügyminisztérium által az egyes települések közbiztonságának javítását célzó együttműködéshez kapcsolódó támogatások elnyerésére kiírt pályázaton, amelynek keretében megerősítették a város területén a térfigyelő szolgálatokat.

A kamerarendszeren keresztül észlelt jogsértések felderítése, illetve az esetleges elkövetők elfogása érdekében egy járőrautó állandó "mozgásban van" Ózd belterületén - tette hozzá a szóvivő.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.