Veszélyes hídugrás Szegeden

Az életüket kockáztatták azok a fiatalok, akik május elején, fényes nappal vetették magukat a Tiszába a szegedi Belvárosi hídról; a vakmerő hídugrók a mutatványt megúszták, de az interneten közzétett felvételeik miatt bajba kerülhetnek.

Az életüket kockáztatták azok a fiatalok, akik május elején, fényes nappal vetették magukat a Tiszába a szegedi Belvárosi hídról; a vakmerő  hídugrók szerencsésen megúszták a mutatványt, ám az egyik video-megosztó portálon közzétett felvételeik miatt bajba kerülhetnek - írta csütörtöki számában a Délmagyarország.

A napilap úgy tudja néhány külföldi egyetemista ugrott a tizenhárom méteres mélységbe. A több fotóból összeállított felvételt egy magát német felhasználónak kiadó fiatal töltötte fel az internetre.

Busi László, a tiszai vízi rendészeti kapitányság vezetője a lapnak elmondta: a videón szereplő ugrás különbözik a szokványos esetektől, miután egy egész társaság vett részt benne. Ketten ugrottak, többen pedig fényképeztek, ami súlyosbítja a helyzetet. Előfordulhatott volna ugyanis, hogy valamelyik fiatal életét veszíti, a többiek pedig végig fotózzák az eseményt - magyarázta.

A  rendőrség vizsgálatot rendelt el a felvételen láthatókkal szemben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.