Újabb autós-öngyilkosság: veszélyes anyag és halott férfi egy kocsiban

Különös riasztást kapott szombaton a fővárosi tűzoltóság: egy autóhoz vonultak ki, aminek az ablakára ragasztott üzenet szerint veszélyes anyag van a kocsiban. Az autóban egy férfi holttestére és vegyszerekre bukkantak.

Hozzávetőleg kétórányi időre lezárták a fővárosban a XXIII. kerületi Hősök terét, mert egy autó ablakára olyan üzenet volt kiragasztva, hogy a kocsiban veszélyes anyag van - mondta Kisdi Máté, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az MTI-nek.

Az autóban egy fiatal férfi holtteste feküdt. A tűzoltók különféle vegyszeres dobozokat és flakonokat találtak a gépkocsiban
Budapest, 2011. október 29. Vegyvédelmi ruhába öltözött szakemberek dolgoznak a XXIII. kerületi Vecsési útnál egy autó mellett, amelyben egy fiatal férfi holtteste feküdt. A jármű ablakára olyan üzenet volt kiragasztva, hogy a kocsiban veszélyes anyag van, ezért kétórányi időre lezárták a XXIII. kerületi Hősök terét, ahol a jármű korábban parkolt. Az autót tizenegy óra után szállították el a térről egy szántóföldre, ahol a tűzoltók különféle vegyszeres dobozokat és flakonokat találtak a gépkocsiban. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A kocsiban egy fiatal férfi mozdulatlan teste feküdt - tette hozzá.

Az autót tizenegy óra után szállították el a térről egy szántóföldre, ahol megpróbálták megvizsgálni a kocsiban lévő embert és azonosítani az esetleges vegyi anyagot. Az autó kinyitása után kiderült: a bent lévő férfi halott, mellette pedig különféle vegyszeres dobozokat és flakonokat találtak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.