Versace a H&M-ben - luxusmárka potom pénzért

Tegnap este New Yorkban végre mindenki élőben is megtekinthette Donatella Versace H&M-nek tervezett exkluzív kollekcióját. Uma Thurman, Jessica Alba, Selma Blair - csak néhány nagy sztár, aki tiszteletét tette a nem mindennapi eseményen.

A H&M minden szezonban elérhetővé tesz egy-egy luxus márkát a vásárlói számára, a vendégkollekciók sorát most a Versace folytatja.

Tegnap este New Yorkban került sor az új kollekció bemutatására. A rendkívüli eseményen jelen volt többek között Sophia Coppola, Jennifer Hudson, Uma Thurman, Jessica Alba és Selma Blair is, aki a kollekció egy darabját viselte.

A show-t természetesen afterparyt követte, ahol Donatella Versace különleges vendégei, Prince és Nicki Minaj szórakoztatták a jelenlévőket.

– Ez egy tökéletes este volt, egészen elbűvölő és rendkívüli. (...) Alig várom, hogy végre a boltokba kerüljenek a darabok, és az egész világ számára elérhetőek legyenek. – mondta a Vogue magazinnak a híres tervező.

Itthon november 17-től kapható a Versace és a H&M közös kollekciója a budapesti Vörösmarty téren található többszintes H&M üzletben. Amire számíthatunk: fekete, sárga vagy pink szegecses bőrruhák, vad magassarkúk, elképesztő mintájú és színű leggingsek, pálmafa és szívecske minta minden mennyiségben.

Selma Blair stílusosan a kollekció egyik darabjában érkezett
Actress Selma Blair arrives at a party to celebrate the upcoming launch of the Versace for H&M collection in New York November 8, 2011. REUTERS/Lucas Jackson (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.