Vérfertőzés miatt letartóztatták anyát és fiát

Letartóztattak egy 44 éves nőt Észak-Karolinában, mert a gyanú szerint vérfertőző kapcsolatot folytat 25 éves, házas fiával. A férfit egy nappal az anyja után kapták el.

Melissa 'Missy' Kitchenst szeptember 7-én tartóztatták le, fiát, Shaun Thomas Pfeiffert egy nappal később. Anyát és fiát azzal gyanúsítják, hogy nemi életet éltek egymással idén augusztusban.

A vérfertőző viszonyra a Daily Mail szerint egy tavaly januári Facebook bejegyzés révén derült fény. Shaun Thomas Pfeiffer tipegő korú fiával szerepelt egy közös fotón, amihez a nagymama egy hosszas, az érzelmeiről szóló kommentben többek közt azt a megjegyzést fűzte, hogy a fia megszokhatatlanul jóképű.

A vádirat szerint a férfi hármas élettársi kapcsolatban él az anyjával és a feleségével, Shannon Romannal, de hogy a hatóságok miből következtettek erre, az egyelőre nem világos. A Facebook profiljaik csak arról árulkodnak, hogy komolyabb családi és párkapcsolati konfliktusaik lehettek a közelmúltban.

Jelenleg anya és fia vizsgálati őrizetben vannak, az óvadékot 30 ezer, illetve 70 ezer 500 dollárban állapították meg.

Ha a vádak igaznak bizonyulnak, Észak-Karolina állam törvényei értelmében 10-től 41 hónapig terjedő szabadságvesztést szabhatnak ki a vérfertőző párosra.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.