Véresen sétált be a rendőrségre a gyilkos

Emberölés miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség egy 39 éves bajai nő ellen, aki 2015 szeptemberében egy vodkás üveggel többször fejbe vágta élettársát, majd a széttört üveg egy darabjával elvágta nyakát. A férfi belehalt a sérüléseibe.

A pár 2014 óta állt élettársi kapcsolatban. Viszonyuk fokozatosan romlott meg, miután a férfi nem akart dolgozni és alkoholista lett. Sokat veszekedtek ez miatt. A nő többször kérte a férfit, hogy költözzön el tőle, de az nem tett neki eleget.

A vádlott 2015. szeptember 1-jén felkereste a férfi körzeti orvosát, hogy kikényszerítse a gyógyíttatását és az elköltözését. A nő ingyenes jogi segítséget is kaphatott volna, de mivel a folyamat túl hosszadalmasnak bizonyult, ő úgy döntött, álmában végez az élettársával. 2015. szeptember 4-én délelőtt eltervezte, hogy a férfit leitatja és leüti, ezért vett egy üveg vodkát, s otthonukban békülést színlelt. A férfi 6 deci alkoholt ivott, s elaludt. A nő ezután egy téglával kétszer fejbe ütötte a férfit, de mivel az élettárs ennek következtében még nem vesztette életét, a vodkás üveggel is kétszer-háromszor fejbe ütött, majd a törött üveg egyik darabjával elvágta torkát. A férfi a helyszínen meghalt.

A nő anélkül, hogy lecserélte volna véres ruházatát, feladta magát a rendőrségen.

Bács-Kiskun Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével vádolja a bajai nőt.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.