Verekedés volt egy budapesti bírósági tárgyaláson

Ketten rontottak neki egy kettős gyilkossággal vádolt libanoni férfinak hétfőn, a Fővárosi Törvényszék épületében. A férfira az áldozatok hozzátartozói támadtak.

Egy 20 évvel ezelőtti gyilkosság ügyét tárgyalták volna hétfőn a Fővárosi Törvényszék épületében. A most 42 éves libanoni férfit azzal gyanúsítják, hogy 1996-ban meggyilkolt egy hétéves fiút és édesanyját – írja a hvg.hu.

A bíróság először rendelte be a tárgyalásra tanúként a meggyilkolt gyerek apját, nővérét, de a teremben ott volt a fiú testvére is. Az édesapa már a bejáratnál megpróbálta leköpni a vádlottat, amikor pedig a bíró a libanoni férfihoz intézett kérdést, hirtelen rátámadt. Ekkor a meggyilkolt fiú testvére is felállt a vádlott mögött, és szintén ütni kezdte a brutális gyilkosság vádlottját.

A kis teremben csak egyetlen őr volt, aki azonnal megpróbált közbelépni, de az apa és a fiú sem hátrált meg. A fiatal még betörte a tárgyalóterem üvegajtaját. A Hvg úgy tudja, a fiú ellen büntetőeljárás indult. A bíró a tárgyalást a történtek miatt elhalasztotta.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.