Vérbe fagyott holttest hevert a Rákóczi úton

Meztelen, vérbe fagyott holttestet találtak szombaton kora délután a Blaha Lujza térnél, a Rákóczi úton. A férfi egy szálloda ablakából zuhanhatott le. Hogy öngyilkosság vagy baleset történt-e, azt egyelőre csak találgatni lehet.

Az Index egyik olvasójától úgy értesült, hogy a halott nagyjából fél 12 óta feküdt a 7-es busz megállójához közel, az Osvát utca sarkán álló szálloda előtt. A helyszínelés ideje alatt a rendőrség elterelte a forgalmat és paravánokkal takarta a holttestet.

A 444.hu a helyszíni beszámolók alapján azt írja: A 35-40 év körüli, kopasz férfi még élt, amikor az aszfaltra zuhant. Az autósok sokáig kerülgették, néhány járókelő bámészkodott, fényképezett, de segíteni csak egy ember szaladt oda. Hogy ki és mikor értesítette a hatóságokat, arról nincs információ.

A szállodából, melynek egyik ablakából a férfi kiesett vagy kiugrott, egy takarót küldtek ki, először azzal borították be. A rendőrség érkezett meg először, ám a mentők csak 20-30 perccel a zuhanás után jöttek a helyszínre; a férfi addigra már meghalt, holtteste nagyjából két órán át hevert az aszfalton - mondták a hírportálnak a szemtanúk. A beszámlók egyébként ellentmondásosak.

Az Origo az Országos Mentőszolgálattól azt az információt kapta, hogy ők a segélyhívás beérkezése után hat percen belül a helyszínen voltak.

a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztályán egyelőre annyit mondtak, hogy közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a történteket.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.