Végrehajtás indult Stahl Judit cége ellen

Végrehajtást indított a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Stahl Judit cégénél, a Kulinária Kiadónál. Ez a cég adja ki Stahl könyveit és magazinjait.

Az adóhivatal még szeptember végén adott ki határozatot a Kulinária Kiadó Kft.-vel szemben, ami a Napi.hu szerint most is hatályban van.

A Céginfo.hu adatai szerint nem ez az első eset, hogy végrehajtás indul a cég ellen, és a NAV egy 2014. december végétől 2015 szeptemberéig hatályos határozatban felfüggesztette a cég adószámát.

A Kulinária jelenteti meg Stahl könyveit és magazinját, és a Stahl.hu weboldalt is a kiadó üzemelteti. Emellett gasztronómiai és szórakoztató irodalmi könyvekkel kereskednek.

A cég stabilan nyereségesen, a közterheket a lehető legnagyobb odafigyeléssel leróva működik már tíz éve – mondta el a lapnak a kiadó pénzügyekért felelős munkatársa. A cég szerint a végrehajtás és az adószám felfüggesztése az elmaradt átvezetés, téves inkasszó miatt történt.

Stahl cégei egyébként jó eredményekkel működnek, igaz, 2015-re gyengébb eredményt várnak a Kulináriánál és a StahlBohus Kft.-nél, melynek Stahl Judit férje a tulajdonosa.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.