Vegetáriánus fesztivál koncertekkel és főzőtanfolyammal Kőbányán
Augusztus 25-én Dobrocsányi István Miért együnk csírát, miért igyunk búzafüvet? című előadása után Lénárt Gitta az élő ételek fogyasztásának egészségmegőrző hatásáról beszél. Sebestyén Szilvia, a Makrobiotika Intézetet vezetője saját gyógyulási tapasztalatait megosztva tart előadást arról, hogyan őrizhetik meg a nők egészségüket a makrobiotikus táplálkozás segítségével. Váradi Tibor a helyes böjtölésről, méregtelenítésről, a tisztítókúra megfelelő alkalmazásáról szól, Szepesi Dóra pedig a gyermekek táplálásáról és az allergiás megbetegedések megelőzéséről beszél a hallgatóságnak - közölte a szervező az MTI-vel.
A fesztivál programjai között szerepel egyebek mellett vegetáriánus főzőverseny, szakrális körtánc, baba-mama és kismama jóga. A látogatók makrobiotikus és vegetáriánus ételeket kóstolhatnak, termékbemutatókon vehetnek részt és természetgyógyászokkal konzultálhatnak. Szombaton Bagdi Bella, vasárnap a Harcsa Veronika Vegetáriánus Trió ad koncertet.