Vége a nyári strandszezonnak

A hagyományoknak megfelelően augusztus utolsó vasárnapján, azaz az elmúlt hétvégén bezártak a budapesti szabadtéri strandok. Aki ősszel is strandolna a fővárosban, az a Dagály fürdőben továbbra is megteheti. A Dagály nyári területe szeptember végéig üzemel, a hónap végétől pedig átáll a már megszokott téli rendre - tájékoztatta lapunkat közleményében a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. kommunikációs osztálya.

Ezen kívül  nyitva tart még a Gellért fürdő külső területe is - az időjárástól függően október végéig. A Csillaghegyi strand szeptember 4-től téli üzemmóddal, fedett medencével Budapest egyik legolcsóbb fürdőjeként működik tovább. Az átállási munkálatok ideje alatt augusztus 30. és szeptember 3. között átmenetileg zárva tart, ez idő alatt a bérletesek a Dagály fürdőbe járhatnak. A Dandár gyógyfürdő augusztus 30-tól (hétfő) ismét fogad vendégeket minden hétköznap 6-tól este 20 óráig, hétvégén zárva tart.

Ősszel újra indulnak a népszerű Fürdőváró napok, minden hétköznap más-más fürdőben lehet fél áron fürdőzni: hétfőn a Dagályban, kedden a Lukácsban és a Rudasban (női nap), szerdán a Dandár fürdőben, csütörtökön a Rudasban (férfi nap), pénteken pedig a Csillaghegyi strandon.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.